Kundedirektør

To kundedirektører til succesrig kapitalforvalter i vækst

Når man i det værste år kan skabe virksomhedens bedste resultat, er det ikke held. Det er dygtighed, hårdt arbejde og ordentlighed. Og det er ikke mindst en ekstraordinær vilje til at skabe succes. Først og fremmest for vores kunder – for deres succes er vores succes. I dag forvalter vi mere end 16 mia. kr., men vores ambitioner rækker meget længere. Det er derfor, vi har brug for dig. Hvis du kan genkende dig selv og dine ambitioner i vores og samtidigt har den energi, konduite og indsigt, det kræver at indgå i forretningsmæssig dialog med formuende mennesker, er du det helt rette match for Artha.

Skab nye kunderelationer

Som kundedirektør er dit primære fokus at opdyrke nye kunderelationer. Formueforvaltningen overlader du trygt til dine kolleger. Du er selvfølgelig med i relationsplejen i det omfang, der giver mening for kunden og os.

 

Arbejdsopgaverne indebærer identificering af relevante emner blandt andet ved brug af dit eksisterende netværk. Du booker og afvikler møder med nye såvel som gamle kunder. Du afdækker ønsker og behov. Du sammensætter og præsenterer investeringsmodeller – på basis af dialog med dine forvalterkolleger. Sidst, men ikke mindst, sikrer du, at der kommer nye kunder til Artha, som falder helt rigtigt på plads i Artha-regi.

Ordentlig, ambitiøs, energirig og med eksisterende netværk

I dette job er det din personlighed, der skaber din succes. Du har derfor med sikkerhed et langt større drive end gennemsnittet. Dine personlige ambitioner og mål rækker længere end de flestes. Du får energi af at være sammen med andre mennesker, og du elsker dialogen – ikke mindst, når den handler om at se muligheder og forvandle potentiale til mærkbare resultater. Du er således alt andet end bange for at gribe telefonen, komme til receptionen eller connecte via LinkedIn. I det hele taget pleje og udbygge dit netværk proaktivt. Vi ser meget gerne, at du allerede har et netværk blandt formuende kunder.

Dine muligheder

I Artha mener vi, at talent, flid og dygtighed skal belønnes. Så når du er med til at skabe succes og velstand for vores kunder og for Artha, skaber du naturligvis også velstand for dig selv.

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV til Jan Severin Sølbæk på js@artha.dk.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Severin Sølbæk på js@artha.dk eller+45 22 41 75 66.

 

Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.