ARTHA KARRIERE

Vi tilbyder dig en spændende og varierende hverdag med en verden af muligheder.

Artha er kendetegnet ved fladt hierarki, således man tydeligt mærker nytteværdien af sine arbejdsopgaver. Hos Artha bliver man ikke blot en møtrik i en stor maskine.

ARTHA KARRIERE

En karriere hos os

Vi har siden 2009 udfordret markedet med vores eftertragtede Artha Invest-porteføljer samt vores skræddersyede investeringsprojekter i Artha Selection. Vi har været arkitekterne bag talrige opkøb og succesfulde turnarounds.

 

Med en karriere hos Artha bliver du derfor en del af et stærkt team med nogle af Danmarks skarpeste investeringsanalytikere og -rådgivere. Med personlig indlevelse og forståelse for kundens risikoprofil søger vi altid at tilbyde den rigtige forretning i tråd med husets filosofi om godt købmandskab. Det har gjort os til et naturligt førstevalg blandt kræsne kunder, der ikke ønsker at gå på kompromis.

ARTHA KARRIERE

Vores kultur & værdier

I Artha har vi en klar vision om, at vi skal vokse med vores medarbejdere. og vores medarbejdere skal vokse med os. Vi er på en vækstrejse, der kun lige er begyndt. Du får hurtigt ansvar, og når du yder en mærkbar forskel for vores kunder, skal du også selv kunne mærke det.

Faktisk udspringer navnet Artha fra hinduismen, hvor rigdom uden grådighed er en dyd. For med stor velstand har man mulighed for at gøre en stor forskel. En værdi vi dagligt efterlever, for vi ved, at værdier uden handling kun er ord på papir.

Vores vision

Med en karriere i Artha bliver du en del af stærkt hold, som ved, at kundepleje går hånd i hånd med fremgang og vækst. Vi er en god blanding af erfarne og yngre kræfter, som lægger vægt på at gøre hinanden bedre og have det godt sammen på arbejdet.

I vores nye domicil i Tuborgbygningen i Hellerup er stemningen altid afslappet og professionel. Desuden afholder vi hvert år en række medarbejder- og kundearrangementer, som du altid vil være en naturlig del af.

Artha Facts

26 GLADE KOLLEGAER

FLERE ÅRLIGE MEDARBEJDER-ARRANGEMENTER

FLADT HIERARKI

DOMICIL I TUBORG HAVN

KUNDEEJET AF 200 AKTIONÆRER

​STIFTET I 2009

Ledige stillinger

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter spændende talenter eller rutinerede kræfter, der vil være med på Arthas vækstrejse. Hvis du er på udkig efter nye udfordringer og har modet til at være en del af denne rejse, er du meget velkommen til at række ud til os.